Sandra este pâinea lui Dumnezeu. Este un om deosebit, cu o înțelegere și un intelect de nedescris. De când lucrez cu ea in ședințe mi-a fost doctor, îndrumător, profesor și o baza. De când am început sa lucrăm împreună am reușit sa descopăr ceea ce ma limita ca persoană, să descopăr adevarata mea valoare și sa înving fiecare obstacol care mi-a fost in cale. Modul ei de înțelegere fără prejudecata mi-a acordat libertatea de a fi eu însumi fără nici o abținere, o zona in care orice persoană își poate descoperi forma unică a geniului său. O recomand pe Sandra din tot sufletul orcărei persoane care are nevoie de o îndrumare, o noua perspectiva asupra vieții, un mentor care te ajuta sa îți deschizi mintea tuturor posibilităților. Eu ii sunt recunoscătoare pe viața!

Catalina

În viață există momente de răscruce, întâlniri cu oameni care au darul de a-ți influența semnificativ cursul vieții, felul de a gândi, perspectiva din care privești lumea și în primul rând pe tine însuți.
Andrada este o astfel de persoană și mă bucur mult că am întâlnit-o și am făcut terapie cu ea.
Andrada a apărut în viața mea într-un moment dificil, iar terapia cu Andrada mi-a influentat semnificativ cursul vieții. Andrada este o persoană încântătoare, cu o voce suavă, iar cuvintele parcă plutesc…
O femeie frumoasă și foarte optimistă, cu o prestanță deosebită.

Cristina

Andrada este o persoană de încredere, calmă, optimistă, prietenoasă, un profesionist dedicat pacienților, de care te poți apropia foarte ușor în timpul ședințelor și te simți confortabil în prezența ei. Deși, poate gândul de a împărtăși experiențe proprii poate fi câteodată dificil, când Andrada îți spune să privești problemele ca pe niște provocări, totul pare mai simplu. Andrada este o persoană deosebită!

Laura

Sunt recunoscătoare pentru faptul că am întâlnit-o pe Andrada. M-a ajutat să depășesc o perioadă dificilă a vieți si m-a ghidat cu multă empatie, înțelegere în tot acest proces. Este o profesionistă și, totodată, o persoană caldă. Din această cauza am avut încredere totală în colaborarea noastră. Din întâlnirile noastre am învățat că există cale de ieșire din orice situație, că putem evolua și aduce în viața noastră mai multa liniște și seninatate prin schimbări mici și puțin antrenament.

Eniko

Andrada este senină ca o zi de primăvară:). Asta mi-a fost prima impresie despre ea, si tot asta mi-e impresia și după câțiva ani de când o cunosc și colaborez cu ea pe mai multe planuri. E mereu obiectivă, mereu pregătită cu un răspuns, capabilă să ajute la găsirea celei mai bune soluții, zâmbitoare, blândă și empatică. O persoană de nădejde, un bun profesionist și…. senină:). Mulțumesc, Andrada, pentru tot sprijinul tău și mult succes în continuare!

L…, mamica